Maso ihned po bourání zavakuujeme a dáme do chladící místnosti, kde minimálně dalších 14 dnů zraje při teplotě 0 – 2 °C. Zrání masa je složitý biologický proces, který vyžaduje přísné hygienické a teplotní podmínky. Hlavní přednost vakuové technologie spočívá v uzavřeném obalu, ve kterém není přítomný kyslík.
V nabídce vyzrálého masa jsou nejoblíbenější druhy, ale na přání lze nechat vyzrát i ostatní produkty..
-
- Vyprodáno
Hovězí steaky z roštěné
- Vyzrálé hovězí maso
- 499 Kč za 1kg
- Čtěte více
-
-
- Vyprodáno
Svíčková
- Vyzrálé hovězí maso
- 950 Kč za 1kg
- Čtěte více
-
-
- Vyprodáno
Roštěná
- Vyzrálé hovězí maso
- 459 Kč za 1kg
- Čtěte více
-
-
Flank steak – z pupku
- Vyzrálé hovězí maso
- 399 Kč za 1kg
- Přidat do košíku